Френските медии съобщиха, че Антоан Гризман е ядосан и разочарован, след

...
Френските медии съобщиха, че Антоан Гризман е ядосан и разочарован, след
Коментари Харесай

Мбапе привика Гризман на разговор за капитанската лента: Можеш да си лидер и без нея!

Френските медии оповестиха, че Антоан Гризман е сърдит и отчаян, откакто треньорът Дидие Дешан предстоящо избра Килиан Мбапе за нов капитан на " трикольорите " след пенсионирането на вратаря Юго Лорис. Сега Мбапе привика Гризман на диалог на тренировката на " петлите ".

Най-уважаваният вестник " L`Equipe " разгласява детайлности от диалога на новия капитан Мбапе с недоволния Гризман, след което двамата завършили диалога с усмивки и се концентрирали върху тренировките на отбора.

" Мбапе повика Гризман за диалог след решението за наследника на Лорис. Той сподели на Антоан, че схваща разочарованието, само че му сподели, че разчита на него като на един от най-важните играчи за Франция в идващите мачове. И добави: " Можеш да си водач на терена и без капитанска лента на ръката си! " Накрая срещата приключи с усмивки и на двамата ", написа френският вестник.

Мнозина чакаха Гризман или най-хубавият голмайстор в историята Оливие Жиру да бъдат наследници на Лорис, само че Дешан избра Мбапе, най-голямата звезда сега, нещо, което бързо беше оповестено от френските медии след известието на вратаря на Тотнъм, че ще се отдръпна от националния тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР